Gå til hovedinnhold Gå til footer

VINTEREN KOMMER

TRE TING DU KAN SJEKKE FØR VINTEREN

Nok en gang står vinteren for tur. Mange glemmer å tenke på de mange utsatte flater og komponenter som utsettes for salt og grus igjennom en norsk vinter. Har bilen en understellsbehandling så er den beskyttet mot korrosjon og skader som oppstår i løpet av vinteren. Er du usikker på om din bil har en god understellsbehandling? Her er tre ting du kan gjøre:

1: Se i hanskerommet
Dersom bilen allerede har en understellsbehandling fra Norsk Antirust bør du finne et behandlingsbevis eller garantikort i hanskerommet.

2: Visuell sjekk
Om du har mulighet, kan du ta en titt under bilen og på innsiden av hjulbuer. Er det sprøytet understellsmasse på åpne metallflater?

3: Kontakt Norsk Antirust
For å være sikker er det også mulig å kontakte ditt nærmeste verksted i Norsk Antirust. De kan fortelle deg om bilen har en tilstrekkelig behandling, og når det er tid for en oppfølgende understellsbehandling.

Verkstedene i Norsk Antirust benytter enten Mercasol eller Noxudol understellsmasse. Det er disse merkene alle bilimportører benytter dersom de gir bilen en "importbehandling" når bilen er ny.

Filmen viser et verksted fra Norsk Antirust som har en oppfølgingsbehandling av en bil som allerede har en understellsbehandling.

Tøffe, norske vinterveier skader bilen

I mange områder er vi avhengig av saltbilen for å sikre veiene på vinteren. Salt og grus vil raskt gi rustskader på understellet som etterhvert går ut over sikkerhet og bilens verdi. Finn ditt nærmeste senter i Norsk Antirust for å sikre bilen før vinteren.

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av nettstedet. Du kan fortsette å bruke dette nettstedet som vanlig hvis du godtar dette.

Les mer om personvern og cookies