Støydemping

Norsk Antirustforening 30 år

Støydemping har blitt stadig viktigere ettersom støy fra underlaget i nyere tid har blitt en vesentlig del av lydbildet i kupeen.

Om støydemping

Sjenerende støy fra varierende underlag er ikke et ukjent problem for bileiere. Stadig flere opplever at nyere biler preges vesentlig av sjenerende lyd fra underlaget. Riktige dekk er en viktig faktor for å redusere støy, men med en god støydemping vil du oppleve et vesentlig forbedret lydbilde inne i bilen.

Våre verksteder benytter de markedsledende støydempingsproduktene Mercasol og Noxudol. Dette sprøytes/påføres under bilen på steder som er effektive for å dempe strukturoverført lyd fra underlaget.

Les også vår omfattende test av støydemping til bil.

Høy dempingsfaktor - lav vekt

Lyddempingsmassen fra Mercasol og Noxudol har svært høy dempingsfaktor kombinert med lav vekt. Kombinasjonen er viktig for en effektiv støydemping som ikke påvirker bilens øvrige egenskaper. I tillegg til bil- og lastebilindustrien er dette noe som også er godt utprøvet i blant annet skipsverft og togindustrien.

Kombiner antirust og støydemping

Be om at ditt antirustverksted påfører støydempingsprodukt når du har bilen din inne til understellsbehandling. Da sparer du tid og kostnader.
Image

Følg vårt behandlingsprogram for å motta en utvidet rustgaranti på din bil.

  • For å motta en garanti må bilen gis en komplett behandling med demontering av deksler o.l. innen 2 år fra bilens første registreringsdato. 
  • For å videreføre en garanti må bilen inn til kontroll og etterbehandling hvert 3. år, før den gjeldende garantien utløper. For personbiler kan garantien da vare i totalt 15 år. 
Image

Sosiale medier

Pålogging verksteder

Kontakt

Ved konkrete spørsmål om pris eller bestilling av behandling, finn og kontakt ditt lokale verksted HER

NORSK ANTIRUSTFORENING: 

E-post til Norsk Antirustforening