Artikkel: Noen ting å tenke på når du skal rustbeskytte

Hvorfor benytte Norsk Antirust?

Det finnes mange muligheter for deg som tenker å få utført en understellsbehandling på kjøretøyet. Her kan du se hvorfor det er en god idé å benytte et verksted tilknyttet Norsk Antirust.


Markedsledende produkter
Alle verksteder i Norsk Antirust benytter Mercasol eller Noxudol til understellsbehandling. Disse merkenavnene er ledende i Norden på utvikling og produksjon av moderne produkter for understellsbehandling. De er spesielt tilpasset det tøffe nordiske klimaet, samt at de ivaretar alle hensyn med tanke på den store utviklingen som er innen bilindustrien.

Valgt av bilimportører

En stadig større del av nye biler får en understellsbehandling av importør eller forhandler før de begynner å rulle på norske veier. De aller fleste behandles av Norsk Antirust.

Kontinuerlig kompetanseutvikling
Alle verksteder går i gjennom Norsk Antirust sitt program for sikring av kvalitet på jobben som gjøres. Dette innebærer blant annet at ansatte som skal utføre jobben gjennomgår kurs, samt får oppfølging av produktimportør slik at de skal være oppdatert på utvikling i både teknikker, produktutvikling samt en stor utvikling fra bilprodusentenes side.

Høye krav til lokaler, utstyr og sikkerhet
For å utføre en understellsbehandling som tilfredsstiller dagens krav, er det viktig med riktige lokaler og utstyr. Norsk Antirust kvalitetssikrer dette på alle verkstedene i Norsk Antirust.

En garanti som betyr noe
Norsk Antirust har sitt eget garantifond som er der for å sikre et fungerende garantisystem der du som kunde får opp til 15 års garanti på understellsbehandlingen.

Hos Norsk Antirust er du sikret den aller beste rustbeskyttelsen i lang tid fremover, og kan glede deg over økt gjenkjøpsverdi og en sikrere bil.
Filmen viser et verksted fra Norsk Antirust som behandler en ny bil.
Norsk Antirustforening 30 år

Se etter dette merket når du skal velge verksted.

Finn autorisert verksted
0
Verksteder i Norge
0
Årlige behandlinger

Sosiale medier

Pålogging verksteder

Kontakt

Ved konkrete spørsmål om pris eller bestilling av behandling, finn og kontakt ditt lokale verksted HER

NORSK ANTIRUSTFORENING: 

E-post til Norsk Antirustforening